Velencei és Rijekai Karnevál 3nap / 2éj

Velencei és Rijekai Karnevál 3nap / 2éj, Horvátország, 2018-02-09, Félpanzió
  • Velencei és Rijekai Karnevál 3nap / 2éj
  • starstarstar
  • Horvátország | Horvátország
  • 2018-02-09 - 02-11
  • 44 900 Ft -tól
  • Árlista és Ajánlatkérés

A GPS koordináták nem elérhetőek

Rövid ismertető
Utazzon kényelmesen és ismerje meg az Adria két legjobb karneválját, Velence és Rijeka! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát a "laza" karneváli hangulatnak. Minden teljesen más, és mégis oly közel!!
Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó).
Szükséges útiokmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.
Szállás
2 éjszaka Velence környéki hotel 3*.
Ellátás (krt)
2 félpanzió (kontintetális reggeli és menüvacsora).
Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok
2018.február 9-11.
Program

1.nap: Aquileia
Indulás reggel 6 órakor Budapestről, Olaszországba lépve, megállunk Aquileiaba, mely város, az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz­tény­ség egyik bástyája volt. A bazilika és a környéke a vi­lág­örök­ség része. Szállás és vacsora Velence környékén.

2.nap: Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás Velencébe. Áthajózva Velencébe (hajó jegy ára kb.30 EUR), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, Sóhajok hídját, a Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. A nap többi részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében -  áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Muranora és Buranora. Murano szigetén megtekinthető az üveggyár,  Burano szigetén pedig a csipkekészités mesterei és szines házaik láthatóak.  Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! Vacsora a szálláshelyen.

3.nap: Rijekai Karnevál 
Reggeli után indulunk Rijekaba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás. Érkezés Budapestre éjfél körül.
Felárak és belépők
Üdülőhelyi díj: 1500 FT/fő 
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Egyágyas felár: 8 500 Ft/fő
Minimum létszám
35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza
az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.
A részvételi díj nem tartalmazza
a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (1.650 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).

Árlista és Ajánlatkérés

További időpontok:

Választott időpont: 2018-02-09 - 02-11 | 44 900 Ft -tól

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Hon Tours általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött "Utazási szerződés" kölcsönös aláírásával jön létre, majd  a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után lép hatályba.

A végleges adatokat, köztük az árat és az esetleges kedvezményeket az "Utazási szerződés" tartalmazza.

 

Az "Utazási szerződés" szövege itt olvasható. KATT!