Hasdrubal Prestige Thalassa & Spa

Hasdrubal Prestige Thalassa & Spa, Tunézia, Djerba, 2018-06-19, Reggeli

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

A keresett időpont már nem elérhető, kérjük keressen aktuális útjaink között!
A szervező utazási iroda megjelölése: Hasdrubal Prestige Thalassa and Spa
Leírás
Ez a kifinomult szálloda alább található: Djerba. A város központjától alig 10. 0 kilométerre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ingatlan összesen 219 otthonos vendégszobával rendelkezik. A(z)Hasdrubal Prestige Thalassa and Spa-t ebben az évben építették: 2008. A nyilvános helyiségekben vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolat vehető igénybe. A recepció egész nap nyitva tart. Továbbá ez a gyermekbarát ingatlan igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. Ez a(z) Hasdrubal Prestige Thalassa and Spa nem állatbarát létesítmény. A széles körű egészségügyi szolgáltatásoknak köszönhetően az ebben az ingatlanban megszálló vendégek teljesen átadhatják magukat a pihenésnek. Az itt megszállók itt-tartózkodása igazán szórakozással teli lesz, köszönhetően a hotelben kínált számos szabadidős tevékenységnek. Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Árlista és Ajánlatkérés

További időpontok:

Választott időpont: 2018-06-19 - 06-26 | 267 900 Ft -tól

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Hon Tours (lap alján kattintva elérhető) általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a szabad helyek ellenőrzése után általunk elkészített, Önnek megküldött "Utazási szerződés" kölcsönös aláírásával jön létre, majd  a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után lép hatályba.

A végleges adatokat, köztük az árat és az esetleges kedvezményeket az "Utazási szerződés" tartalmazza.

Az "Utazási szerződés" szövege itt olvasható. KATT!