Budapest – Duna-delta – Budapest szállodahajóval

Budapest – Duna-delta – Budapest szállodahajóval, Románia, Dél-Kelet Románia, 2018-08-07, Teljes ellátás
  • Budapest – Duna-delta – Budapest szállodahajóval
  • Románia | Dél-Kelet Románia
  • 2018-08-07 - 08-21
  • Teljes ellátás
  • kombinált
  • 792 000 Ft -tól
  • Árlista és Ajánlatkérés

A GPS koordináták nem elérhetőek

A keresett időpont már nem elérhető, kérjük keressen aktuális útjaink között!
Program
1. nap
Beszállás Budapesten 16 órától az MS MAXIMA hajóra. Indulás 22 órakor.

2. nap
Érkezés Mohácsra reggel 8-kor. Kirándulás a mediterrán Pécsre, Magyarország egyik legszebb városába, indulás a hajóval 16 órakor.

3. nap
Mintegy 15 órás, részben éjszakai hajóút után reggel 7-kor kikötés Belgrádban.Városnézés az erőd meglátogatásával. Panorámaút Topolában, Oplenacban, látogatás a Szt. György templomban. Esti kirándulás Belgrádban szórakoztató esti műsorral. Elhajózás Belgrádból 22:30-kor.


4. nap
Egész napos hajózás. Kora reggel elérjük a Vaskapu vidékét, 8 óra körül már a Kazán-szorosoknál hajózunk. Délelőtt zsilipelünk a Vaskapu I., délután a Vaskapu II duzzasztónál, majd elérjük a bolgár-román határszakaszt.

5. nap
Városnézés a „Keleti Párizsban“, kirándulás a bukaresti Felhőpalotába csomagolt ebéddel. A bukaresti programra jelentkezők reggel Gyirgyevóban szállnak ki, majd délután Oltenitában szállnak vissza..

6. nap
A hajó eléri a Duna-deltát. Kirándulóhajókkal utazás az egyedülálló természeti paradicsomba, a Duna-deltába a „Nullás kilométerig“. Zárásként idejük lesz önállóan felfedezni Vilkove-t.

7. nap
Hajózás az idilli Szt.-György-ágban, fordulás a Duna Fekete-tengeri torkolatban.

8. nap
A Dunán felfelé hajózva 13 órakor elérjük Ruszét. Városnézés, látogatással a Bolgár-Orthodox Szentháromság-templomban és séta vagy Panorámautazás a történelmi Veliko Tarnovoba és látogatás Arbanassiba.

9. nap
14 órakor Vidinbe érkezünk. Kirándulás a csodálatos bolgár tájakhoz és a varázslatos vöröshomokból álló sziklaalakzatokhoz Belogradchikbe 19 órától továbbhajózunk.

10. nap
A Kazán-szoros felett Alsómihojlácon kötünk ki 9:30-kor

11. nap
A nap nagy részét a Vajdaság fővárosában, Újvidéken töltjük. Városnéző séta Újvidék színes óvárosában. Kirándulás Karlócába sétával a kellemes kisvároson át és helyi specialitások megkóstolása. Idő az egyéni kikapcsolódásra.

12. nap
A Dráván felhajózva elérjük Eszéket. Kirándulás a varázslatos óvárosba és a várnegyedbe. Este “szláv“ kirándulás borkóstolással.

13. nap
Visszaérkezve a haza Duna-szakaszra dél körül kikötünk Kalocsán.Kirándulás az érseki székvárosba, majd a Pusztán tradicionális lovas bemutató. Élvezze az esti zenés programot a fedélzeten.

14. nap
Kora reggel kikötés Budapesten. Egész napos szabadprogram.

15. nap
Délelőtt 9:30 a hajóról kiszállunk.
Az ár tartalmazza
A részvételi díj tartalmazza: idegenvezetést a minimum létszám (10 fő) elérése esetén, szállást a hajón ablakos/francia balkonos kabinban alsó, közép, illetve felső fedélzeten, teljes ellátást (reggeli/ebéd/vacsora, reggelihez meleg italok és gyümölcslevek fogyasztása), a fedélzeten található szórakoztató létesítmény használatát, kikötői illetéket
Az ár nem tartalmazza
A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe utazás költségét, egyéb italfogyasztást, javasolt borravalót (kb. 5 euró/fő/éj), fakultatív kirándulásokat, stornó biztosítást (1,7%), Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást, néhány fedélzeti létesítmény használatát, személyes kiadásokat.
A fakultatív (parti) programok ára 35-45 EUR között változik, részletekről érdeklődjön irodánkban.

Árlista és Ajánlatkérés

További időpontok:

Választott időpont: 2018-08-07 - 08-21 | 792 000 Ft -tól

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a szabad helyek ellenőrzése után általunk elkészített, Önnek megküldött "Utazási szerződés" kölcsönös aláírásával jön létre, majd  a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után lép hatályba.

A végleges adatokat, köztük az árat és az esetleges kedvezményeket az "Utazási szerződés" tartalmazza.

Az "Utazási szerződés" szövege itt olvasható. KATT!