A Magas-Tátra gyöngyszemei

A Magas-Tátra gyöngyszemei, Szlovákia, Magas Tátra, 2018-08-03, Reggeli
  • A Magas-Tátra gyöngyszemei
  • Szlovákia | Magas Tátra
  • 2018-08-03 - 08-05
  • Reggeli
  • autóbusz
  • 36 600 Ft -tól
  • Árlista és Ajánlatkérés

A GPS koordináták nem elérhetőek

A keresett időpont már nem elérhető, kérjük keressen aktuális útjaink között!
Ellátás
reggeli
Közlekedés
autóbusszal
Program
. nap: Fülek - Rimaszombat - Dobsinai-jégbarlang
Folyamatos utazással és néhány rövidebb pihenővel érkezünk a határállomásra. Hosszabb pihenőt tartunk Füleken. Felsétálunk a várhoz, körbe fényképezhetjük, majd utunkat folytatva Rimaszombaton tartunk hosszabb pihenőt. A városi sétánk után Európa egyik legnagyobb és legszebb jégbarlangjához utazunk, mely Dobsinától nem messze fekszik. A barlang ma is „élő”, hiszen még ma is állandóan képződik benne jég, mely néhol 30-40 méter vastagságú. (Hozzanak magukkal kabátot, mert a barlangban a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt van! A szállás Poprádon.
2. nap: Magas-Tátra - Tar-pataki-vízesések - Ó-Tátrafüred - Csorba-tó
Reggeli után a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsát hódítjuk meg, a Lomnici csúcsot. A 2632 méter magas hegyet kabinos felvonóval közelítjük meg. A program időjárás függő! Visszatérve egy kellemes gyalogtúrával érjük el a két Tarpatak (Kis-Tarparak és Nagy-Tarpatak) egyesülése után keletkezett csodálatos vízeséseket. (Megfelelő, kényelmes cipőt hozzanak magukkal!) Levezetésként Ó-Tátrafüreden sétálunk, megcsodálva a Monarchia korabeli épületeket. A nap befejezéseként séta a Csorba-tónál. Fáradalmainkat ismét Poprád környékén, a szállásunkon pihenjük ki.
3. nap: Deményfalvi-cseppkőbarlang - Rózsahegy - Selmecbánya
Reggeli után a Deményfalvi-cseppkőbarlangba látogatunk el. Utunkat folytatva Rózsahegyre érkezünk. Ellátogatunk egy hangulatos hegyi gazdaságba, ahol finom sajtokat kóstolhatunk, a szabadtéri múzeumban egykor használt eszközöket láthatunk, de található ott egy kedves kisállat-simogató is. Selmecbányán a szabadtéri bányamúzeumban ismerkedünk a bányászat rejtelmeivel. Érkezés Budapestre az esti órákban.
Az ár tartalmazza
Szállás szállodában***, reggeli, utazás autóbusszal, idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza
Útlemondási biztosítás, utasbiztosítás és belépők (kb. 60 EUR)

Árlista és Ajánlatkérés

További időpontok:

Választott időpont: 2018-08-03 - 08-05 | 36 600 Ft -tól

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.